donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Kyara Mikhout (8) loopt Kippenloop voor KWF Kankerfonds

22 mei 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 13 juni 2015 neemt de achtjarige Kyara Mikhout deel aan de sponsorwandeltocht “de Kippenloop” te Katwijk. Na vele jaren aan de Kuikenloop (5 kilomter)deelgenomen te hebben loopt Kyara dit jaar voor het eerst 15 kilometer bij “de Kippenloop”.

Robert en Ella Mikhout laten weten: 'Het doel van “de Kippenloop” is om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor KWF Kankerfonds. Op 4 juni 2005 overleed Daimy Mikhout*, de zus van Kyara, aan een hersentumor. Zij mocht slechts 21 maanden oud worden. Wij weten als geen ander waarom het zo belangrijk is dat veel en goed onderzoek gedaan wordt naar nieuwe en betere behandelmethoden tegen kanker. Zouden jullie Kyara willen sponsoren?'

Meer informatie en een sponsorformulier is te vinden op de website www.kyaramikhout.simpsite.nl . Ook kan er een persoonlijk berichtje via facebook gestuurd worden of mailen naar kyaramikhout@hotmail.com. 'Wij nemen dan contact met je op en geven dan door hoe je je bijdrage over kunt maken. Vul het sponsorformulier in en laten we proberen om een mooi bedrag op te halen zodat de strijd tegen kanker versneld voortgezet kan worden. Wij hopen op jullie steun.

Groetjes van Robert, Ella, Daimy* en Kyara Mikhout. 

(Archieffoto Kyara Mikhout uit 2014)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.