vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Buitenbeentjes klaar voor Roparun

9 mei 2016 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Roparunteam De Buitenbeentjes is volledig voorbereid op de Roparun. Vrijdagavond vertrekt het team naar Hamburg. De volgende dag rond het middaguur verschijnen ze aan de start van de langste non-stop hardloopestafette ter wereld. Op pinkstermaandag zal naar verwachting in de late middag worden gefinisht, na een afstand van 564 km te hebben afgelegd.

In totaal doen er 333 teams mee, waarvan er 80 in Hamburg starten, de andere vertrekken in Parijs. Doel van alle teams is zoveel mogelijk geld ophalen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. De laatste jaren wordt zo'n 5 miljoen euro per jaar opgehaald. De Buitenbeentjes hopen uiteindelijk minimaal 12.500 euro over te maken. Niet alle acties zijn geweest. Zo lopen de eersteklassers van Prinsentuin Andel volgende week een sponsorloop op de velden van vv Sparta '30.

Volgen
Tijdens de Roparun zijn De Buitenbeentjes op de voet te volgen op hun website www.debuitenbeentjes.nl. Ook is het nog steeds mogelijk het team te steunen middels de actie 'word vrienden van De Buitenbeentjes'. Maak een bedrag over vanaf 10 euro op NL75INGB0004727808 ovv vriend worden en uw emailadres.

(Archieffoto Buitenbeentjes)

Lees meer over:

roparun de buitenbeentjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.