donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Handicartwedstrijd Golfclub Almkreek goed voor 4500 euro

20 juni 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKREEK - Zaterdag 18 juni werd op Golfpark Almkreek de jaarlijks terugkerende golfwedstrijd voor de Stichting Handicart gespeeld. Deze stichting heeft als doel golfers die niet in staat zijn 18 holes te lopen, tegen een sterk gereduceerde prijs een handicart aan te bieden. Iedere golfclub in Nederland organiseert jaarlijks zo’n wedstrijd  om zoveel mogelijk geld voor dit goede doel op te halen.
De clubconsul van Almkreek  Jos Smits en de evenementencommissie wisten samen ruim tachtig deelnemers naar de baan te krijgen. Iedere deelnemer betaalde 15 euro  inschrijfgeld voor het goede doel. Daarnaast kwamen er vele spontane giften en donaties binnen. Dat de sfeer uitzonderlijk goed was bewees deze dag wel. Niemand  had zich afgemeld terwijl er fikse buien verwacht werden.

Winnaars
Na binnenkomst kon de voorzitter Jan Boer de prijzen van deze greensomewedstrijd bekend maken. De winnaars waren: Rob Koch en Henk Bouman. Zij mogen door naar de regionale wedstrijden in het land. De tweede plaats was voor Edwin van Sonsbeek met zijn zoon Jordi en de derde plaats was voor Robbert van Dijken en Ruben van Alten. De neary voor de dames werd gewonnen door Yolanda Wedzinga. De neary bij de heren was voor Robbert van Dijken. De closest to the lijn bij de dames was voor Ria van Bennekom en voor de heren was dat Bert den Toom. Daarna volgde er een grandioze verloting  met prachtige prijzen die allen gesponsord waren.

Lees meer over:

golfpark almkreek handycart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.