vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Geslaagde Cross Country op Golfbaan Almkreek

7 november 2016 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Op golfpark  Almkreek werd afgelopen zaterdag (5-11) het zomergolfseizoen afgesloten met een Crosscountry wedstrijd. 108 deelnemers speelden mee. De spelvorm was Texas Scramble Ambrose met vier deelnemers in iedere flight. Een mooie wedstrijdvorm om leden en nieuwe leden met elkaar in contact te brengen.

De deelnemers werden bij aankomst verwent met koffie en gebak. Tijdens de wedstrijd was er een rijdende baancatering  met koffie, thee en een saucijzenbroodje.  Bij binnenkomst werd er met een hapje en drankje nagepraat over de belevenissen in de baan.

Daarna volgde de prijsuitreiking door voorzitter Jan Boer. De wedstrijd werd gewonnen door: Ad en Wendy van Alphen en Ron en Anne- Marie Bambacht.  Zij mochten een speciaal voor deze wedstrijd ontworpen Wisseltrofee in ontvangst nemen van Sandra Hofman uit Sleeuwijk. Daarna volgden nog vele prijzen waaronder een golf travelback. 

Neary
De neary bij de dames was voor de 12 jarige Sophie Korthuijs, de neary bij de heren voor Henk Bouman. De dubbel longest was voor team 28. Vervolgens kon de voorzitter melden dat bij de vorige cross Country in 2015 het ledenaantal op 500 stond en dat op dit moment de club maar liefst 650 leden heeft.

De dag werd beëindigd met een grandioos stamppottenbuffet dat werd opgeluisterd met muziek en zang van zangeres  Natasja uit Deurne.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.