dinsdag 19 maart 2024

Alles over Altena

Waldric VU18 mist overtuiging

1 mei 2017 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In de laatste wedstrijd van het seizoen mag na een langedurige blessure eindelijk Nadeche weer meespelen. De tegenstander is Rush, een team wat op de vijfde plaats in de competitie staat maar zeker geen makkelijke tegenstander is.

Ook zaterdag (29-4) startte Waldric weer met een press waaruit de eerste scores van Jessie en Indy komen. De daarop volgende minuten is het rommelig in de aanval en pas in de 8e minuut zien we weer een paar fraai uitgespeelde aanvallen waar we 1 tegen 1 van Lisa en Anne Fleur afgewisseld zien met goede schoten van Farah (17-4).

De tweede kwart begint lekker, Jessie gaat 1 tegen 1, scoort, krijgt een fout mee, scoort ook de bonus, gooit er nog een schotje in en met 18 punten voorsprong lijkt er niets aan de hand. Alexander schrijft voor Waldric: 'Helaas waren dit ook de enige scores van Waldric die we tot aan de rust mogen zien. Het wordt aanvallend en verdedigend nog rommeliger, er worden veel fouten gemaakt en beide teams krijgen hun kansen vooral vanaf de vrije worplijn. Hier weet Rush met 10 uit 12 vrije worpen de voorsprong van Waldric (0 uit 4) terug te brengen tot 6 punten (23-17).

Overtuigen
Na de rust wordt het niet veel beter, Rush houdt het tempo hoog en Waldric kan aanvallend niet overtuigen. 7 minuten na rust pakt Rush zelfs nog even de leiding in de wedstrijd maar aan het eind van het kwart is er toch weer een voorsprong van 3 punten (30-27). In de laatste kwart houdt Waldric de voorsprong vast en in de laatste minuten zien we met vlagen het niveau van voorgaande wedstrijden (45-36).

Topscores: Anne-Fleur(14pnt), Jessie(13pnt), Lisa (7pnt) (Alexander - BC Waldric)